7 Ekim 2016 Cuma

mmm... yeni mac mi aldın?




bir sürü para vererek bir macbook pro aldınız. koştura koştura eve geldiniz ve kutusunu açtınız. mmm... mis gibi yeni mac kokusu sardı etrafınızı. o ne güzel bir his 😃 verdiğiniz paraya şimdiden değdi, değil mi?

apple ürünlerine aksesuvar üreten çok sevdiğimiz TwelveSouth firmasının yeni ürünü tam da bunu yapıyormuş işte. taze taze kutusundan yeni çıkmış bir mac bilgisayarın kokusunu yayıyormuş. aslında aromatik bir soya mumu, yaktığınızda etrafa yaydığı koku ise kendinizi bir apple store'daymış gibi hissettiriyor demek ki veya daha da güzeli yeni bir mac almış gibi.



daha önce de buna benzer bir çalışma 2012 yılında avustralya'nın melbourne şehrinde ki bir sanat gösteri sırasında yapılmış ama tabi bir ürün olarak pazarlanmak yerine sadece sergilenen parçaya dahil olan bir çalışmaymış. twelve south ise bunu bir ürün olarak üretime geçirmiş ve 24 amerikan lirasına satışa çıkarmış. görünüşe göre tutmuş olmalı ki şu anda stoklarda görünmüyor.

ilk bir kaç dakika güzel olabilir de evimin saatlerce bu şekilde kokmasını istemezdim herhalde. ama bir teknoloji mağazam olsaydı da kesin denerdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder